Şanlıurfa'da kapsamlı denetimin bilançosu açıklandı: Milyonluk ceza ve çok sayıda yakalama

Şanlıurfa'da kapsamlı denetimin bilançosu açıklandı: Milyonluk ceza ve çok sayıda yakalama

Şanlıurfa’da asayişin sağlanması ve suçların önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Huzur-63 uygulamasında 9 bin 5 kişi kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 26 kişi yakalanırken, çok sayıda silah ve uy*şturucu madde ele geçirildi.

Şanlıurfa'da kapsamlı denetimin bilançosu açıklandı: Milyonluk ceza ve çok sayıda yakalama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa genelinde suç ve suç unsurlarının tespit edilmesi, kamu düzeni ve asayişin sağlanması amacıyla Huzur-63 uygulaması gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde dün gece 21.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen uygulamaya 150 ekip ve 1063 personel katıldı. 54 sabit nokta, 71 park ve bahçe ile 39 umuma açık bölgede denetim yapıldı.

Uygulama kapsamında 9 bin 5 kişi kontrol edilirken, çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 26 kişi hakkında gerekli işlemler yapıldı.

Denetimlerde 2 bin 577 araç ve 190 motosiklet sorgulandı. 2 motosiklet trafikten men edilirken, 175 araca toplam 997 bin 370 TL idari para cezası uygulandı.

Ekipler tarafından 154 iş yeri denetlendi. Denetimlerde 16 iş yerine toplam 391 bin 40 TL, 5 iş yerine ise 755 bin 960 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 13 iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildi.

Uygulama kapsamında yapılan aramalarda ise 3 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği, 15,28 gram esrar, 2,77 gram bonzai ve 53 adet narkotik hap ele geçirildi.

Şanlıurfa'da kapsamlı denetimin bilançosu açıklandı: Milyonluk ceza ve çok sayıda yakalama
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.